RSS

En av årets bästa skivor?

06 Sep

Dagarna har redan blivit kortare, temperaturen i sjöarna sjunkit lite för lågt för behagliga bad och löven börjar så smått falla från träden. Hösten närmar sig och det är dags att rivstarta denna blogg för en ny säsong! Vad passar då bättre än att tipsa om en av årets kanske allra bästa skivor? För mitt under den brinnande högsommaren släppte inga mindre än Needtobreathe sin splitternya skiva ”Hard Love”.

För den vane NTB-lyssnaren är det ingen överraskning att bandet även denna gång briljerar. South Carolina-bandet som gett oss fler grymma hits än de flesta, har haft en hel del framgångar under våren och sommaren med singeln ”Happiness”, men bandet visar sig ha mycket mer att bidra med. Som vanligt. Från det lite psykadeliska introt ”Mountain Pt 1” tar Needtobreathe med lyssnaren på en öronvänlig resa med avkopplande ”Let’s Stay Home Tonight”, underbart vackra ”Clear”, dansanta ”When I Sing” och skivans kanske största stund i klistrande ”Testify”.

”Hard Love” är ingen skiva i mängden – den är ytterligare ett kvitto på hur stora NTB har blivit och hur viktigt band de är på CCM-scenen och långt därutanför. En skiva du inte får missa!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/album/0DjJIQPOsxd5OiUoVskRBH

 

391879

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på september 6, 2016 i 2016, Rock, Vibes - ny musik

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: