RSS

Stjärnspäckad julskiva

25 Nov
I min värld har Michael W. Smith redan gjort en av de allra bästa julskivorna någonsin (It’s A Wonderful Christmas från 2007), där inga som helst superlativ riktigt gör rättvisa åt låtar som ”Christmas Angels”  och ”Sing Noel, Sing Hallelujah”. 
Med tanke på en sådan julskiva har legendaren Smith inte minsta smula kvar på julbordet att bevisa, men lika fullt släpper han en ny skiva inför denna högtid.
Denna gång tillsammans med sina vänner. Men när Michael W. Smith bjuder in sina ”friends” så handlar det inte om grannen Agda eller vilka Svenssons som helst. Här talar vi gästinhopp från Lady Antebellum, Carrie Underwood, Amy Grant och Vince Gill – bara för att nämna några. Och då kanske man ändå måste skriva att Bono faktiskt viskar (!) sig igenom ett spår på skivan. Och att ”Somewhere In My Memory” kan ge vilken julhatare som helst gåshud. Mycket mer stämningsfullt blir det inte.

Ja, ni förstår ju själva. Med sådana gäster kan det knappast gå fel. Och det gör det givetvis inte heller. För med en sådan Smith vid rodret för en julskiva är sannolikheten för misstag lika liten som risken att hitta Bob Dylans skivor på månen.
En ny magisk julskiva har anlänt.

8
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på november 25, 2014 i 2014, Jul, Vibes - ny musik

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: